Тиймбилдинг Пейнтбол София - Пейнтбол Център София.

 Дългогодишният ни опит в организирането на професионални турнири по спортен пейнтбол е основата по която изграждаме нашите тиймбилдинг програми, който персонализираме според вашите желания: степен на трудност, състезателен характер, степен на натоварване, работа в екип, изненада и творчество. Съвместно с BTour все по често съчетаваме пейнтбол тийм билдинга с други активности като: АТВ, езда, въжен тролей, стрелба с лък и въздушен пистолет, ориентиране, логически задачи, планински преходи и колоездене. 

 

Пейнтбол на горски терен


 
 

Пейнтбол с изграждане на терен с професионални бункери

 ИМИ Спортс организира тимбилдинг турнири по спортен пейнтбол за аматьори, при тях е необходимо изграждане на специален терен с надуваеми турнирни бункери, ограждане със защитни мрежи и професионални рефери и инструктори 

Този вариант на турнири е най-подходящ за голям брой участници.

Предимства:
• Подходящи за големи групи 200+
• Игрите са бързи и всички имат възможност да гледат игрите зад защитните мрежи.
• Игрището може да бъде изградено където пожелаете. - София, Варна, Бургас, пред хотела в който сте отседнали.
• Надуваемите прегради свеждат опасността от нараняване причинено от спъване или подхлъзване до минимум

Какво е Спортен пейнтбол?
Това е кралската дисциплина в пейнтбола и най-бързо развиващият се екстремен спорт през последното десетилетие с повече от 600 шампионата на година. Екипировката и маркерите вече не са в маскировъчни багри напротив те са в пъстри и модерни цветве и вместо дървета за прикритие днес се използват т.н.бункери (надуваеми барикади). Гората се замества от игрално поле с приблизителни размери 50/30м., kоето задължително се обгражда с мрежи. 
Горди сме че ИМИ-СПОРТС се утвърди през годините като организатор на единствените турнири по спортен пейнтбол в страната, които все по често се посещават от чуждестранни отбори. PPS - вече са познати в Европа като българският шампионат.  ВИДЕО


ПЕЙНТБОЛ ТИЙМ БИЛДИНГ ЗА ФИРМИ И ОРГАНИЗАЦИИ
Моля изпратете запитване за да ви бъде изготвена специална оферта отговаряща на вашите изисквания като: брой участници, игрово време, място, точна дата и час … и т.н. Максимум участници - 200.
 

За повече информация, моля направете ЗАПИТВАНЕ на: 0886 205 953, office@imi-sports.com

 

Моля направте запитване !

 

Клиенти и партньори

Clients_paintball_rbl_sports