Пейнтбол за деца. Рожден ден с пейнтбол - Пейнтбол Център София.

 

РОЖДЕН ДЕН В ПЕЙНТБОЛ ЦЕНТЪР СОФИЯ

Под ръководството на професионални инструктори , децата ще получат основни познания за спортния пейнтбол и под формата на приятелски игри ще изкарат един незабравим рожден ден с много усмивки.


 Пейнтбол Център София е специално проектиран от ИМИ Спортс за тренировка на професионалните ни отбори. Модерната пейнтбол залата се оказа чудесно място за оганизиране и на пейнтбол игри за аматьори,  детски пейнтбол игри и рождени дни през цялата година.

paintball zala sofia

Предимства на игралния терен

• меката изкуствена трева и надуваемите прегради свеждат опасността от нараняване причинено    от  спъване или подхлъзване до минимум.
• тренировъчните топчета / reball / не се пукат, не боядисват и позволяват пейнтбол маркера да ги изстрелва с много ниска скорост  т.е. не болят.
• тренировъчните топчета /reball/ са професионални топчета за многократна употреба, те са най-евтиния вариант за игра.
Пример: Цени за игра на пейнтбол с обикновени пейнтбол топчета -25 лв. /за 200 топчета/
                Цени за игра на пейнтбол с Reball топчета - 24 лв. /за над 1000 топчета/

                Възрастово ограничение за игра с Reball топчета  - 8+
                Възрастово ограничение за игра с обикновени пейнтбол топчета  -
14+

• Зоната за зрители, както и целия игрален терен е ограден със защитни мрежи, което позволява на всички гости да наблюдават срещите отблизо.
• Зоната за зрители е оборувана с пейки, канапета, маси,мултимедия, Wi-Fi, където може да донесете всичко необходимо за почерпка на вашите гости.

Цени - 24.00 лв. / за 1 час игра с включена пълна екипировка и НЕОГРАНИЧЕНО количество топчета/. След игрите можете да останете в зоната за зрители за почерпка още  1 час.

 
 Резервации на: 0886 205 953 0886 205 953 ,  office@imi-sports.com

 

Защо да изберете нас ?

Лидерът в областта на пейнтбола - ИМИ Спортс се утвърди през годините като организатор на единствените турнири по спортен пейнтбол в страната, които все по често се посещават отчуждестранни отбори от Гърция, Норвегия, Австрия, Белгия, Русия и Румъния. Play PaintballSeries вече са познати в Европа като българския пейнтбол шампионат. С цел популяризиранена пейнтбола в България от 2005г. ИМИ Спортс започва да организира и пейнтбол игри за аматьори, пейнтбол за деца, тийм билдинг програми с пейнтбол .

ИМИ Спортс специализира в организацията на големи фирмени мероприятия 100+ играчи.Разполага с най-модерната пейнтбол екипировка, преносими надуваеми игрища и защитни съоръжения.
Нашите инструктори са професионални пейнтбол играчи, организатори на Българската Пейнтбол Лига с над 17 републикански и международни турнира и Сертифицирани Евро Рефери, а цените на продуктите ни са оптимални според качеството което предлагаме с възможност за отстъпки при по-голям брой участници от обявения минимум.

Каква е разликата между пейнтбол топчето и рибол топчето ?

Тъй като родителите често ни задават въпроса : Децата пейнтбол ли ще играят след като рибол топчето не се пука и не оставя следа от боя ?
Отговорът ни е : - Да това е пейнтбол. Играе се със стандартната пейнтбол екипировка, но маркерите са настроени на много по-ниска скорост на летене което може да стане само с рибол топчетата, защото са по леки.
Длъжни сме да отбележим , че разрешената възраст за игра с обикновени(боядисващи) пейнтбол топчета е 14г. !!  и всички компромиси относно сигурността на децата са непрофесионални.

От колко време организирате пейнтбол за деца ?

Вече 7 години работим с деца. Нащите инстуктори са професионални пейнтбол играчи и педагози, които учат децата на дисциплина , отговорност и любов към спорта . След игрите децата се поздравяват и си тръгват усмихнати с осъзнато чувство , че при всяко състезание има победители и победени , но това не трябва да разваля празничното им настоение.