Детски рожден ден в Пейнтбол Център София

Детски рожден ден в Пейнтбол Център София

Под ръководството на професионални инструктори , децата ще получат основни познания за спортния пейнтбол и под формата на приятелски игри ще изкарат един незабравим рожден ден с много усмивки.

 

 

 


Пейнтбол Център София е специално проектиран от ИМИ Спортс за тренировка на професионалните ни отбори. Модерната пейнтбол залата се оказа чудесно място за оганизиране и на  детски пейнтбол игри и рождени дни през цялата година.


Предимства на игралния терен
• меката изкуствена трева и надуваемите прегради свеждат опасността от нараняване причинено    от  спъване или подхлъзване до минимум.
• тренировъчните топчета / reball / не се пукат, не боядисват и позволяват пейнтбол маркера да ги изстрелва с много ниска скорост  т.е. не болят.

• класическия вариант пейнтбол топчета / пълни с боя / не се препоръчват за деца под 14г.
• тренировъчните топчета /reball/ са професионални топчета за многократна употреба, те са най-евтиния вариант за игра.
Пример: Цени за игра на пейнтбол с нормални пейнтбол топчета - 25 лв. /за 200 топчета/
                Цени за игра на пейнтбол с Reball топчета - 24 лв. /за над 1000 топчета/

• Зоната за зрители, както и целия игрален терен е ограден със защитни мрежи, което позволява на всички гости да наблюдават срещите отблизо.
• Зоната за зрители е оборувана с мултимедия, свободен достъп до интернет, пейки, канапета и маси, където може да донесете всичко необходимо за почерпка на вашите гости. Възраст  7+

Цени - 24 лв. / за 1 час игра с включена пълна екипировка и НЕОГРАНИЧЕНО количество топчета /.
След игрите можете да останете в зоната за зрители за почерпка още 1 час .

 

Защо да изберете нас ?

Лидерът в областта на пейнтбола - ИМИ Спортс се утвърди през годините като организатор на единствените турнири по спортен пейнтбол в страната, които все по често се посещават от чуждестранни отбори от Гърция, Норвегия, Австрия, Белгия, Русия и Румъния. Play Paintball Series вече са познати в Европа като българския пейнтбол шампионат. С цел популяризиране на пейнтбола в България от 2005г. ИМИ Спортс започва да организира и пейнтбол игри за аматьори, пейнтбол за деца, тийм билдинг програми с пейнтбол .
ИМИ Спортс специализира в организацията на големи фирмени мероприятия 100+ играчи. Разполага с най-модерната пейнтбол екипировка, преносими надуваеми пейнтбол игрища и защитни съоръжения.
Нашите инструктори са професионални пейнтбол играчи, организатори на Българската Пейнтбол Лига с над 17 републикански и международни турнира и Сертифицирани Евро Рефери, а цените на продуктите ни са оптимални според качеството което предлагаме с възможност за отстъпки при по-голям брой участници от обявения минимум.

 

Каква е разликата между пейнтбол топчето и рибол топчето ?

Тъй като родителите често ни задават въпроса : Децата пейнтбол ли ще играят след като рибол топчето не се пука и не оставя следа от боя ?
Отговорът ни е : - Да това е пейнтбол. Играе се със стандартната пейнтбол екипировка, но маркерите са настроени на много по-ниска скорост на летене което може да стане само с рибол топчетата, защото са по леки.

  

От колко време организирате пейнтбол за деца ?

Вече 7 години работим с деца. Нащите инстуктори са професионални пейнтбол играчи и педагози, които учат децата на дисциплина , отговорност и любов към спорта . След игрите децата се поздравяват и си тръгват усмихнати с осъзнато чувство , че при всяко състезание има победители и победени , но това не трябва да разваля празничното им настоение.

 

 

 ГАЛЕРИЯ СНИМКИ

град: София
адрес: Атанас Дуков 36 / До болница Токуда и тенис кортове Малееви /
мобилен: 0886 205 9530886 205 953
е-mail: office@imi-sports.com
сайт: http://reballbg.com/